Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

κύριε Πρωθυπουργέ απαντήστε μας!

Κάηκε η Πελοπόννησος διώξατε τον Πολύδωρα, κάηκε η Αττική διώχνεται τον Παυλόπουλο (κατά την Βραδινή της Κυριακής).
Τον εαυτό σας πότε θα τον διώξετε κύριε Πρωθυπουργέ? Όταν καεί και το τελευταίο αλσύλλιο της χώρας?

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Κάθε μέρα μία χαμένη μέρα!

Κάθε μέρα και νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν το οικονομικό Βατερλό της κυβέρνησης, που βυθίζει τη χώρα ολοένα και βαθύτερα στην ύφεση, την ώρα που οι υπόλοιπες οικονομίες ανακάμπτουν...
Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ο κύκλος εργασιών της ελληνικής βιομηχανίας τον Ιούνιο υποχώρησε κατά 26,8%!
Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», οι αναλυτές προβλέπουν απώλειες για το δημόσιο 1,3 δις ευρώ ή 0,5% του Α.Ε.Π. από τον τουρισμό και 2,4 δις ή 1% του Α.Ε.Π. απώλειες ναυτιλιακού συναλλάγματος για το 2009...
Αποτέλεσμα: Η ανάπτυξη στην Ελλάδα εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά το 1993 με αρνητικό πρόσημο και την ίδια ώρα η κυβέρνηση αδυνατεί να παρέμβει διορθωτικά, έχοντας κυριολεκτικά εκτοξεύσει την κρατική σπατάλη στα ύψη!
Aντί να μιλάμε για τα μεγάλα προβλήματα που έχει η χώρα και τις αναγκαίες προτάσεις για την κρίση, τα τελευταία χρόνια, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα σκάνδαλα.
Το 2007 ήταν τα τοξικά ομόλογα και το πόρισμα Ζορμπά, που τελικά τα σκέπασαν οι πυρκαγιές. Το 2008 ήταν το Βατοπέδι και οι άγονες γραμμές. Φέτος είναι η υπόθεση Siemens.
Το 2007 ο πρωθυπουργός προφασίστηκε την κατάρτιση του προϋπολογισμού για να προκηρύξει εκλογές.
φέτος?