Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

γιατί τρόμος;

Δεν είμαι αρθογράφος, ένας απλός άνθρωπος είμαι σαν τους περισσότερους από εσάς που μου δίνεται η δυνατότητα μέσα από το μπλοκ να εκφράσω την άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται ή την απορρίπτει!

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την τελευταία τρομοκρατική ενέργεια αλλά με αφορμή ενός άρθρου της φίλης Καρυάτιδος με τον τίτλο τα "θυμωμένα παιδιά" αποφάσισα για άλλη μια φορά να μιλήσω και να επαναλάβω αυτά που και παλαιότερα είχα εκφράσει!
Με λίγα λόγια να πω ξανά την γνώμη μου!
Λοιπόν! Κατ΄εμέ ούτε παιδιά είναι, ούτε θυμωμένα είναι, αλλά άτομα που εκτρέφει και συντηρεί ένα σύστημα εξουσίας καθιστώντας μια κοινωνία φοβική ώστε να εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα τα συμφέροντα της άρχουσας τάξη που αυτήν υπηρετεί!
Ας δούμε λοιπόν τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες αυτών των κατά την φίλη μου Καρυάτιδα «θυμωμένων παιδιών»:

1. Έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού με αποτέλεσμα τον διαμελισμό ενός 15χρονου Αφγανού ρακοσυλλέκτη, ο οποίος περιεργαζόταν μία τσάντα που βρήκε σε κάδο απορριμμάτων. Κατά την έκρηξη τραυματίστηκε και η 11χρονη αδελφή του μικρού Αφγανού και η μητέρα του.

Και ρωτώ:
Γιατί αφέθηκε ο σάκκος με τον ωρολογιακό μηχανισμό «απροστάτευτος»; Δεν γνώριζαν οι τρομοκράτες ότι κυκλοφορούν ανυποψίαστοι πολίτες και ειδικά φτωχοί μετανάστες που ψάχνουν τους κάδους απορριμμάτων με σκοπό να βρουν τρόφιμα η κάποιο πολύτιμο για αυτούς αντικείμενο;
Δεν είναι μέρος τις κοινωνίας αυτοί; (οι τρομοκράτες εννοώ)
Δεν γνωρίζουν ότι πολλοί συμπατριώτες μας και συνάνθρωποι μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τα βράδια, και όχι μόνο γυρνάν στις γειτονιές ψάχνοντας;
Κατά την γνώμη μου αν δεν το γνωρίζουν ή πρόκειται περί ηλιθίων ή εγκάθετων του συστήματος που δεν τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες, αλλά απλά εκτελούν εντολές αποσταθεροποίησης και δημιουργίας φόβου!

2. Βόμβα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του υπασπιστή του υπουργού. Η βόμβα εξερράγη όταν ο υπασπιστής του υπουργού άνοιγε δέμα το οποίο προοριζόταν για τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Πόσο αφελής πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι ο κάθε Υπουργός δεν έχει άλλη δουλεία να κάνει από το να ανοίγει την αλληλογραφία του.
Και επειδή δεν πιστεύω στην αφέλεια των τρομοκρατών συμπεραίνω ότι ο στόχος δεν είναι ο υπουργός αλλά η δημιουργία φόβου και ανασφάλειας!
Σαν συνέπεια της παραπάνω πράξης θα μπορούσε να ήταν η προμήθεια εξοπλισμού νέων συστημάτων ασφαλείας σε όλα τα δημόσια κτίρια και όχι μόνο κλπ και κλπ.. (είναι πολλά τα λεφτά παιδιά!!!!)

3. Δολοφονία Σωκράτη Γκόλια

Ποιος ήταν ο Γκόλιας;  Κανένας μεγαλοεκδότης;
Μήπως κάποιος κατασκευαστής μεγάλων δημοσίων έργων; Κάποιος που μέσα από στημένους διαγωνισμούς ζημίωσε επ΄ωφελεία του το Ελληνικό Δημόσιο;
Όχι βέβαια, ένας δημοσιογράφος ήταν, πρώην βοηθός ενός γνωστού τηλεστάρ ο οποίος προσπαθούσε με την σειρά του και μέσω ενός μπλοκ να ακουστεί!
Τι σας έκανε κύριοι τις Τρομοκρατίας να τον δολοφονήσετε;
Αν μου πείτε ότι σας έκραζε μέσα από το μπλοκ του και αυτός είναι για σας ένας σημαντικός λόγος για να τον βγάλετε από την μέση, κλείνοντας του το στόμα, τότε απλά σας λέω ότι πρέπει να είστε ηλίθιοι, πράγμα που δεν πιστεύω!

Αγαπητοί μου! Μη βαυκαλίζεστε με την ύπαρξη λαϊκών αγωνιστών, θυμωμένων παιδιών και Ρομπέν των Δασών, τούτοι δω οι λεβέντες δεν είναι τίποτα άλλο από έμμισθοι εκτελεστές με «επαναστατική κάλυψη», αριστερίστικο λεξιλόγιο και υποτιθέμενο «ιδεολογικό» υπόβαθρο που ο λόγος ύπαρξης τους είναι η εξυπηρέτηση συμφερόντων που σε πολλές φορές κάποιοι από αυτούς αγνοούν, καθώς πιστεύω ότι υπάρχουν μέλη των ομάδων αυτών που δεν γνωρίζουν τους ιδιοτελείς σκοπούς της ηγεσίας των!

Μια άποψη είναι, αν δεν συμφωνείτε δεν χρειάζεται να με λιθοβολήσετε!

4 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Kάρφωμα θα σου αφήσω απόσπασμα της απάντησης-σχολίου που έκανα στον Δημητράκη.
Επειδή οι απόψεις σας ταυτίζονται η απάντησή μου συμπεριλαμβάνει και σένα.
"Την τεκμηριωμένη άποψή σου την υιοθετούν πολλοί οι οποίοι πιστεύουν ότι η ΣΕΧΤΑ και όποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων! Ότι δεν είναι ακριβώς παιδιά αλλά γρανάζι του ίδιου σάπιου συστήματος που χρησιμοποιεί ίσως και ανύποπτους νέους για να προβοκάρουν κάθε είδους νόμιμη αντίσταση και αντίδραση του Λαού.
Δεν μπορώ να αποκλείσω αυτό το σενάριο! Γιατί εμείς μόνο σενάρια στο μυαλό μας μπορούμε να κάνουμε.
Εγώ πάντως δίνω και άλλη ερμηνεία στο θέμα τρομοκρατία.
Το εξετάζω όχι με πολιτική ματιά όπως εσύ, αλλά απο κοινωνικής πλευράς.
Δεν αποκλείω λοιπόν τίποτα. Η ΣΕΧΤΑ παρουσιάζεται ως μία οργάνωση στο διαδίκτυο(όσο έχω διαβάσει κείμενά της) ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.
Αυτό το ρεύμα για μένα μόνο κοινωνιολογικά μπορεί να ερμηνευθεί.
Το σίγουρο είναι, είτε πάρουμε την δική σου άποψη για αυτές τις οργανώσεις είτε την δική μου,ότι μπροστά βάζουν κάποια παιδιά!
Παιδιά μικρά που έχουν πολύ μίσος στην ψυχή τους και γίνονται ίσως πιονια στην σκακιέρα κάποιων..."

Υ.Γ. Τί έγινε βρε αγόρια, μια κουβέντα είπα και πλακωθήκατε όλοι στις αναρτήσεις...χαχαχα!

dimitris είπε...

Τα βρηκατε με την Καριατιδα.
Καλο ειναι.

Matriga είπε...

Καλώς σε βρήκα! Ενδιαφέρουσα διατύπωση.
Καλό μήνα και καλές βουτιές :)

karfoma είπε...

matriga
καλώς ήλθες στην παρέα μας Μαρία !
Ωραίες φώτο είδα! Να περνάς καλά, και πρόσεχε στα γιώτ, όχι με τακούνια!