Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Κύριε Ανδρέα γιατί;

Κύριε Ανδρέα Βγενόπουλε, εσύ που σε κάθε ευκαιρία κατακεραυνώνεις τους πολιτικούς όταν κατ΄εσένα σφάλουν ή δεν εξυπηρετούν τις «εθνικές», επιχειρηματικές σου δραστηριότητες!

Μήπως αν φρόντιζες η τράπεζα σου να παρέμενε κλειστή κατά την διάρκεια της σημερινής πορείας να μη θρηνούσαμε τον θάνατο τριών νέων ανθρώπων;
Μήπως από αυτήν την άνανδρη δολοφονία αισθάνεσαι υπεύθυνος για ηθική αυτουργία;
Μήπως η πύρινη κριτική κατά των πολιτικών είναι για προσωπική σου προβολή με απώτερους σκοπούς;
Ξέρω βέβαια ότι απάντηση δεν πρόκειται να πάρω, δεν έχω την αφέλεια να πιστεύω ότι μπορείς να με δεις από εκεί ψηλά που είσαι, αλλά είναι μια ρητορική ερώτηση που αφορά και όλους εμάς μη εξαιρουμένου και του εαυτού μου, που εύκολα πολλές φορές κρίνουμε ενέργειες άλλων αγνοώντας η ξεχνώντας το « ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω».

7 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Θυμάσαι που σε κάθε συνέντευξη τον παλαμοκτοτούσαν τα έντυπα;
Ουτε να βρίσω δεν μπορώ...

dimitris είπε...

Πολυ ωραια ρωτας τον διαχειριστη κεφαλαιων αραβικων συμφεροντων, σαν πολυ συχνα δεν βγηκε στην τηλεοραση? Τυχαια καηκε το υποκαταστημα της μαρφιν? Ποιος κεφαλαιοκρατης κατεβαινει να δει την στιγμη που γινονται ταραχες το καμμενο υποκαταστημα? Πολλες συμπτωσεις γυρω απο το ονομα και τις επιχειρησεις ενος ανθρωπου που πριν ενα χρονο κατεβαζε οπαδους του παναθηναικου σε συγκεντρωση, για την σωτηρια της ''αγαπημενης του ομαδας'', πολλες οι συμπτωσεις γυρω απο το ονομα ενος επιχειρηματια που ηθελε σε ''ανυποπτο'' χρονο ν'αγορασει το χρεος της πατριδας μας, μας λυπηθηκε μη πεσουμε στα ''ξενα''χερια, ας εχουμε τα ματια και τα αυτια μας ανοικτα για τετοιους ''προστατες'' της ζωης μας και των ονειρων μας.

karfoma είπε...

@Γιαγιά Αντιγόνη
Καλημέρα γιαγιά ο ρόλος πολλών παλαμοκτυπούντων εντύπων είναι γνωστός και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, καθώς είναι υπό διατεταγμένη υπηρεσία ξένων και ντόπιων συμφερόντων!

@ dimitris
Δημήτρη καλή σου μέρα, ρητορικές είναι οι ερωτήσεις δεν περιμένω απαντήσεις από τον συγκεκριμένο κύριο, απλά το τελευταίο διάστημα κάποια μέσα προβάλουν την προσωπικότητα του, φτιάχνοντας του την εικόνα του επιτυχημένου επιχειρηματία που κατακεραυνώνει τους «άχρηστους» πολιτικούς κλπ κλπ.
Επίσης ακούω σε διάφορες συζητήσεις μεταξύ των πολιτών απόψεις του τύπου ένας Βγενόπουλος μπορεί να μας σώσει, και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται να θυμίσω ότι και το 1966 υπήρχε κόσμος που συζητούσε και επιθυμούσε μια στρατιωτική επέμβαση ως λύση, και αυτές οι ομοιότητες με τρομάζουν!

Unknown είπε...

Καλησπερα,
''Επίσης ακούω σε διάφορες συζητήσεις μεταξύ των πολιτών απόψεις του τύπου ένας Βγενόπουλος μπορεί να μας σώσει, και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται να θυμίσω ότι και το 1966 υπήρχε κόσμος που συζητούσε και επιθυμούσε μια στρατιωτική επέμβαση ως λύση, και αυτές οι ομοιότητες με τρομάζουν!''
@@@@@@@@@@@
ΛΟ-ΛΟ-ΛΟ, κανουν τον Ανθρωπο τρελο.!!!!!!!!!!!!!
Οφειλουμε να αντιταχθουμε μεσα απο αυτο τον χωρο οργανομενα ,απεναντι ΣΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ [ λεμε τωρα] Καθως το θεαμα χθες ταν παναθλιο ,με την καθηγητρια και τις ΒΑΚΤΗΡΙΕΣ της, Μιχελακη και Κυρτσο ,καθως και τον ανεκδιηγητο κ. 4seasons της Κομοτινης, στην εκπομπη της.
Προφανως και στην Δημοσια Τηλεοραση πρεπει να παρουσιαζονται ολες οι θεσεις, οχι ομως η φαια Προπαγανδα.....

α Κενταύρου είπε...

O κύριος Βγενόπουλος ο ηγέτης της νέας εποχής που ανατέλλει.
Τα χαρακτηριστικά της νέας εποχής έχουν περιγραφεί στους λόγους του.
Να μου το θυμηθείς θα έλθει στιγμή να τον παρακαλάμε να αναλάβει τη σωτηρία της χώρας.
Όπως παρακαλούσαμε το θείο του Κων/νου Καραμανλή.
Tα επόμενα χρόνια θα γίνουν ανατροπές που σήμερα θεωρούνται αδιανόητες.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Τι έγινε πουλάκι μου;
Καρφώσαμε το πληκτρολόγιο;
Να είσαι καλά μόνο!!!!

karfoma είπε...

@Γιαγιά Αντιγόνη
Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.
Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη•
διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
A όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.
Aλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
Aνεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμον έξω.

Γιαγιά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, ψάχνω την κερκόπορτα και πιστεύω γρήγορα να την βρω!