Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ιούδα γραφή!

Και κει πού ήμουνα αραχτός και είχα σκυλοβαρεθεί την ζωή μου, όρεξη δε να γράψω ανύπαρκτη, μούρχεται ένα μέιλ από μια μπλογκοφίλη και τι μου λέει;

Ότι τις ήρθε η φαεινή ιδέα – ρε όρεξη που έχει ο κόσμος - να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό ή κάτι τέτοιο, περιοδικό με ποικίλη ύλη!
Και μέσα κει ο καθείς από μας θα γράφει το μακρύ και το κοντό του, το βάσανο του, την πίκρα του τέλος πάντων βρε αδελφέ!
Θα σχολιάζουν τα αρθίδια οι πολυπληθείς αναγνώστες, θα απαντά ο γράφων ή η γράφουσα επί τριημέρου, κι΄ύστερα, κι΄ύστερα -μα δεν υπάρχει ύστερα- θα γίνεται η αποκαθήλωση του αναρτημένου αρθίδιου κτλ, κτλ!
Κάτι σαν μπλογκομάζωξη δηλαδή σε ενιαίο χώρο, κάτι σαν την παλιά «βεντέτα» ή το «ρομάντζο» αλλά ηλεκτρονικό έτσι μου φάνηκε, αλλά είπα το ναι, γιατί έκατσα και σκέφτηκα: ρε μπας και βγει κάτι καλό μέσα απαυτή την μανέστρα;
Απάντησα θετικά λοιπόν στην καλή μου φίλη, διότι υπολόγισα και τα προσυμφωνηθέντα, δηλαδή του ότι θέλω γράφω, αρκεί να μη βρίζω και το βασικότερο τις μη ύπαρξης δέσμευσης χρόνου, για την παρουσίαση «εργασίας».
Όχι βέβαια ότι έχω έλλειψη χρόνου βρε αδελφέ, αυτός μου περσεύει, αλλά δεν αντέχω την εκδοτοπίεση γιατί όπως πρέπει να καταλάβατε αισθανόμουν ήδη μπλογκοδημοσιογράφος αλλά ήθελα να είμαι και ανεξάρτητος, κάτι σαν τον Μάκη δηλαδή!
Θα γράφω λοιπόν, όταν η γκλάβα μου αποφασίσει να γεννήσει θέμα!
Αυτά ήταν λοιπόν, τάπαμε και τα συμφωνήσαμε!
Και κει που φτιαχνόμουν και ονειρευόμουν και σχεδόν είχα σκεφτεί και το πρώτο μου αρθρίδιο, νάσου δεύτερο μέιλ.
Στην αρχή τρόμαξα, βρε μπας και με απόλυσε πριν ακόμα ξεκινήσω και πάνε στράφι τα όνειρα και οι ιδέες; γιατί από αυτές έχω πολλές.
Είναι να μη βάλω την γκλάβα μου να τις κατεβάσει, Νιαγάρας γίνεται.
Ρε σκέφτηκα μπας και έθεσα σκληρούς όρους και το μετάνιωσε η εκδότρια και χάσω την δουλειά και βρεθώ πάλι στην ανεργία;
Τέλος πάντων για να μη πολυλογράφω διαβάζω το δεύτερο μέιλ, και τι να δω; η νέα μου εκδοσυνεργάτρια μου ζητά να μεσολαβήσω και να την φέρω σε επαφή - που προφανώς είχε χαμένη - με άλλα δύο επιφανή μέλη τις μπλογκοπαρέας ώστε να συμμετάσχουν και αυτά στο κοινό εγχείρημα, διότι καθώς μου γράφει είναι απαραίτητοι και δίχως τις παρουσία τους πάει περίπατο η κατασκευή του ποικιλοκόλπου. κλπ και τα λειψά!
Και κει φίλοι μου αγαπημένοι που όπως προείπα ήμουνα αραχτός και σκότωνα μυίγας και διάφορα ενοχλητικά ζωύφια ξαπλωμένος στον κουνιστό καναπέ τις χασιέντας μου.
Έτσι είμαστε εμείς οι αριστερόστροφοι της θεωρίας, γιατί από πράξη χέστα!
Και έτσι πουλέτε, ανέλαβα χρέη αγγελιοφόρου - γραμματοκομιστή ή ότι θέλετε πέστε και άρχισαν λοιπόν τα μούπε - σούπα και να δούμε, και πως θα δούμε, και ξεκινάτε κι΄έφτακα, και βρέθηκα τώρα γω, στα τόσα μου, να αιστάνομαι, σαν προλυκειακή γκόμενοφιλενάδα που κουβαλάει ραβασάκια για να δέσει το σορόπι!
Και τώρα που η ώρα είναι κοντά τρίτη πρωινή και έλαβα το τελευταίο μέιλ κάθομαι και αναλογίζομαι: Ορέ τι θέλει ο Μάρτης στην σαρακοστή; τι σκατά ζητά ο καρφωτής στην Ακρόπολη; Χαθήκανε οι Γολγοθάδες;
Δεν ξέρω αν μετά από αυτά πούγραψα βρεθώ όξω από τον νυμφώνα. αλλά σίγουρα έστειλα ένα δείγμα λεύτερης γραφής και πως την αντιλαμβάνομαι!
Και τώρα αγαπητή μου φιλενάδα που ξέρεις ότι το κάρφωμα ούτε και συ θα αποφύγεις, θέλω να δω αν επιθυμείς ακόμα την συνδρομή μου στο εγχείρημα σου;
Φιλιά σε σένα, φιλιά σε όλους!
Ο Ιούδας σας


ΥΓ αν σας είπαν ότι ο Ιούδας κρεμάστηκε, σας κορόιδεψαν!

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλα εσυ δεν εισαι ΙΟΥΔΑΣ σκετος ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ εισαι!!!!!!!!!!!!!
Να σας δω να σας χαρω..........ξερεις υπηρξα και γω κουριερ, μονο που δεν γνωριζα τον λογο και ανησυχισα για το sos.
Καλες δουλιες!!!

dimitris είπε...

Αι μυιγαι ητο αρρενες?

Ο δρομος προς το ''ιερο'' ορος ειναι ανηφορικος με χαλικια και κοτρωνες σπαρμενος.

Δεν μπορει να εχεις δυο ''παρατσουκλια'', τι εισαι εμπορος ''ουσιων'' στην πλατεια Βαθης?

Αυτο το πως αισθανεσαι πρεπει να το κοιταξεις, εδωσες πολυ ''επιθετικο'' προσδιορισμο φυλου ''προλυκειακη γκομενοφιλεναδα''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θου κυριε τω στοματι μου.

Καλα δεν ειναι ''αμαρτια'' που εισαι παμπλουτος και αραζεις στην χασιεντα σου, εκτος αν τα παμπολα μπικικινια σου τα εχεις βγαλει απο την εκμεταλευση ανθρωπων.

Απο ''πειρα'' σου λεω [ειδες η οικειοτητα, εφερε και τις συμβουλες], οτι θα ''προσληφθεις'' και σε ''βλεπω'' αρχισυντακτη, με τοση μαεστρια που ''δουλευεις'' το ''καρφωμα'', ανθρωπος της εξουσιας γινεσαι αμεσως.

Εντελει δεν μας ειπες ποτε βαζετε ''εμπρος'' τις μηχανες, ποτε εχετε το πρωτο αποπλου?

Και που εισαι, εχετε τα ματια ανοικτα βραδυ-πρωι, γιατι μπροστα σας απλωνεται ενα δικτυ και αν καποτε στα βροχια του πιαστειτε, κανεις δεν θα μπορεσει να σας βγαλει[δεν ειναι δικο μου το ''πονημα''].

Αλλα κουραγιο...

Υ.Σ Το ξερεις το, ο Ιουδας φιλουσε υπεροχα, προσεχε, γιατι τις συκιες τις εχουν κλαδεψει και δεν θα βρισκεις κλαδι να ...........???????????????????
Γραφουμε και εμεις σαν ολους τους ''δημοσιογραφους'', οτι του ''φανει'' του λωλο-Θοδωρη, σε κουρασα? Καλες ξαπλες, κουρασμενε επαναστατη, της δυτικης Ελλαδας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karfoma είπε...

@taspa
Απλά ρε Τασούλα, ήθελα να στείλω ένα δείγμα γραφείς για να συμπληρωθεί το βιογραφικό μου!

@dimitris
Καλά εσυ δεν κατάλαβες τίποτα;
Είμαστε έτοιμη για τον απόπλου αλλά μας την έκανε ο Καπετάνιος!
Ξέρεις, είχαμε συμφωνήσει με ένα «λιγδιάρη» και αυτός μας την έκανε με ποταμόπλοιο!

a-kentavrou είπε...

Δεν θα κρίνω το περιεχόμενο.
Θα κρίνω τη γραφή ,τόχεις .
Εξαιρετικό στυλ γραφής και να το καθιερώσεις.
Πάντως η Ιδέα δεν κρύβει σκοπιμότητα ,δεν κρύβει υπολογισμό, δεν υπηρετεί κανένα αφεντικό.

karfoma είπε...

@a-kentavrou
Ευχαριστώ Δάσκαλε για τα καλά σου λόγια και σε ότι αφορά τον σκοπό του εγχειρήματος, ξέρω ότι ήταν αγνός για αυτό και η θετική αποδοχή εκ μέρους μου!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Να σηκωθώ να τρέξω στην εκκλησία, να συχωρεθούν οι αμαρτίες σου.
Ελα όμως που αγαπώ τους Ιούδες!
Τι διαστροφή Θέ μου σχώραμε..

karfoma είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη
Αμαρτία εξομολογουμένη – και μάλιστα στο διαδίκτυο - ουκ έστι αμαρτία...
Φιλιά πολλά στη "διεστραμένη" γιαγιά μου!

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα!!! Είστε όλοι απίθανοι!!! Εχω ψοφήσει στα γέλια!
Για δύο πράγματα στεναχωριέμαι...ότι κάποιοι συνέβαλαν 1ον :στην ανεργία του Ιούδα που φιλούσε υπέροχα και 2ον: στην δύσκολη θέση που φέρνουμε τους καπετάνιους και υποπλοιάρχους του πλοίου...
Δικαίωμα στην άρνηση έχουν όλοι! Ας μη γινόμαστε εγωιστές! Τους αγαπάμε όλους όπως και να σκέπτονται!
Σας φιλώ όλους με το φιλί του Ενός!
Η ΕΚΔΟΤΡΙΑ (που δεν πείθει) χαχα!