Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Να μην πληρώσει η αριστερά την νύφη!

Να κάνουμε εξεταστικές για να δούμε ποιος ευθύνεται για τα χάλια μας, φωνάζει ο Παπανδρέου! Συμφωνεί και ο έτερος της συναίνεσης ο Σαμαράς, αρκεί να ψάξουμε πίσω στο χρόνο! Τα λεφτά πίσω φωνάζει ο Καρατζαφέρης, και η αριστερά στη γωνία, γιατί αυτή ξέρει ότι τούτοι οι λεβέντες, είναι ικανοί στο τέλος να τις χρεώσουν την ζημιά, λόγω των δανείων «αποκατάστασης» της χώρας μετά τον εμφύλιο! Διότι ξέρει η αριστερά, ότι εκεί που τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια!
Και όμως κύριοι, ο εμφύλιος είναι η αιτία της σημερινής μας οικονομικής καταστροφής, και αν πάμε πιο πίσω η μικρασιατική καταστροφή, τα δάνεια του Όθωνα, οι εκστρατείες του Αλέξανδρου, αυτού που αποκαλέσαμε Μέγα, αλλά άδειασε τα ταμεία με τις εκδρομές του, τα έξοδα των Μηδικών πολέμων, ο Αγαμέμνονας, και το μουνί της ωραίας Ελένης.
Μάλιστα φίλοι μου το μουνί ευθύνεται για την οικονομική μας καταστροφή!
Για ένα μουνι ξευτιλίστηκε ο Ανδρέας, πέθανε ο Βαρθολομαίος, σαλτάρισε ο Ζαχόπουλος.
Κύριοι της συναίνεσης αναζητήσατε το μουνί της δικιάς μας καταστροφής, μέσα στα δικά σας αιδοία, και αφήστε την αριστερά απέξω, δεν θα τις χρεώσετε την ζημιά για μια παρτούζα που έκανε το 89!

με χιούμορ

3 σχόλια:

dimitris είπε...

δηλαδη, ντρεπομαι τωρα πως να το πω, ολη η ιστορια ειναι, ειναι μ...ι καπελο? παλιο-karfoma τι με βαζεις και λεω!

Unknown είπε...

κοκκινισα................................
Δεν ξερω αν γνωριζεις το ασμα που ελεγε
'Σε μια νυχτα μουχεις κανει
ασπρα τα μαλια....'
Ε, λοιπον η γενια της Υποκρισιας,απεναντι στους αλητες σημερινους νεους,καποτε εκφραζοντας την αντιθεση της στα τεκτενομενα στην δεκαετια '70-'80 ...........παραφραζοντας τραγουδουσε ακρως κουλτουριαρικα....
'Σε μια νυχτα μουχεις κανει το ......χωνι...'
Σε καλυψα;;;;;
Ας επανελθουμε στην ευπρεπεια!!!!αν και ειναι πολυ επικαιρο.

karfoma είπε...

@ taspa & dimitris
Κατ΄αρχή χίλια συγνώμη αν σας έκανα να «κοκκινίσετε» με το άρθρο που διαβάσατε, αλλά πιστεύω ότι και εσείς, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων, εκείνο που ζητάτε δεν είναι να μάθετε τα ονόματα των γνώριμων βιαστών σας, αλλά απαιτείται την παραδειγματική και αυστηρή τιμωρία τους και την επαναφορά των κλεμμένων.
Τότε μόνο θα δικαιωθεί ο πρωθυπουργός που έλεγε λεφτά υπάρχουν, αρκεί τώρα να τα φέρει πίσω - αν δεν θέλει να χαρακτηριστεί ανήθικος και λαοπλάνος, σαν τον ρεμπεσκέ της Ραφήνας - εκτός αν εννοούσε ότι υπάρχουν στις άδειες τσέπες μας!
Περιμένουμε από την Βουλή των Ελλήνων και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη την αποκάλυψη και τιμωρία των «αιδοίων» των κομμάτων εξουσίας, και η αριστερά πρέπει να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση!