Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Μόνο τον φόβο…..φοβάμαι!

Παλαιότερα ήταν η εκκλησία με τα «ου» της..........  ου ψευδομαρτυρήσεις, ου κλέψεις κλπ.

Μετά ο από βορρά κίνδυνος, «θάρθουν οι κόκκινοι». Μετά ο έτερος εξ ανατολών «συμμαχικός» εχθρός, κατόπι και αφού οι κόκκινοι δεν κατάφεραν να έρθουν, μας ήλθαν οι «εξαθλιωμένοι» του βορρά και του νότου, μαζί τους φέρανε την φοβικότητα που κουβαλούσαν από τις χώρες που προήρχοντο και την οποία μας μετέδωσαν, διότι όπως ξέρετε ο φόβος είναι μεταδοτικός!
πχ αν μια μέρα πέσει ένα βάζο δίπλα σου μπορεί και να μη φοβηθείς, αλλά αν είναι νύχτα, δίπλα στο βάζο είναι ένας λαθρομετανάστης, πέσει το βάζο και συγχρόνως βγάλει μια κραυγή, χέστηκες από τον φόβο σου!
Βγήκαν στα κανάλια και στις πλατέες εκκλησιαστικοί και πολιτικοί παράγοντες, στοχοποίησαν τον υπεύθυνο του φόβου μας, και το γλυκό έδεσε!
Φίλοι μου μας καλλιεργούν ένα πανανθρώπινο φόβο, για να μπορούν να μας υποτάξουν, παλαιότερα ήταν η κόλαση…….."μη γιατί θα καείς στα πισσοκάζανα", σήμερα το διεθνές νομισματικό ταμείο και ο κίνδυνος της πτώχευσης!
Πάντα πρέπει κάτι να φοβάσαι!
Μας έκαναν μια φοβική κοινωνία, μια κοινωνία σε αναμονή μετασεισμικών δονήσεων, καθώς δεν έχει διαγνωστεί αν η προηγούμενη παγκόσμια οικονομική κρίση ήταν ο κύριος σεισμός.
Μια οικονομική κρίση, της οποίας το τσουνάμι των μέτρων πρόσφατα γευτήκαμε, και δεν μας ενημερώνουν για πόσα κύματα μας περιμένουν ακόμα, για να μιλήσουμε με γεωλογικούς όρους.
φοβάμαι τον φόβο, απομονώθηκα στο σπίτι, και αυτός δεν με αποχωρίζεται!
Να ξέρατε πόσο τον φοβάμαι!!!!

12 σχόλια:

dimitris είπε...

Να λοιπον πεδιο επιχειρηματικο στις δυσκολες εποχες που ζουμε , ''μετοχος'' σε κλινικη ψυχιατρικη, με συνεχη αυξηση του τζιρου.

α Κενταύρου είπε...

Οι κατά καιρούς δεξιοί και αριστεροί προφήτες πρόβλεψαν πολλά δεινά,δυστυχώς όμως στη παρούσα συγκυρία οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν δεν είναι πλέον φόβοι είναι η ζοφερή πραγματικότητα που έχει να κάνει με ανεργία,περικοπή επιδομάτων,περικοπή δώρου,φορολογικά βάρη.
Είναι γεγονός ότι οι φόβοι του ΚΚΕ και του Μητσοτάκη από διαφορετική σκοπιά βλέποντας τα πράγματα επιβεβαιώθηκαν.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Ο φόβος φυλάει τα έρμα.
Μια παροιμία που την άκουγα χρόνια.
Θα σε κάψει ο Θεός!
Να φοβάσαι, να μην έχεις επιλογές.
Εκκλησία και κρατούντες σκορπούν τα αδιέξοδα.
Ναι είναι δύσκολοι καιροί, ο φόβος της απόλυσης που σε παραλύει..
Οι φόβοι που έγιναν πραγματικότητα...
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου...
Αντε πάλι τα χάπια μου!

karfoma είπε...

@dimitris
Καπετάνιε! Δεν ζητήσαμε επενδυτικές συμβουλές, αλλά μια και τις δίνεις καλοδεχούμενες, αρκεί να φροντίσεις και για τα κεφάλαια!

@α Κενταύρου
Ξανά βλέπω ότι επισημαίνεις την σύμπλευση ΚΚΕ και «επίτιμου», αυτή την φορά στην επιβεβαίωση των φόβων τους!
Προφανώς δεν είδε το σχόλιο σου ο Δημήτρης γιατί ποιος τον ακούει μετά!
Εγώ βλέπεις ούτε το όνομα του αναφέρω πλέον «επίτιμο» τον αποκαλώ!

@Γιαγιά Αντιγόνη
Γιαγιάκα με φειδώ τα χάπια, σκέψου και τα ταμεία!
Φιλάκια!

dimitris είπε...

karfoma= karfi= proka= tabanoproka=sfina= anakatosoura, το εχω δει το προβοκατορικο του πραγματος, αλλα οταν βαζεις στοιχεια στο ιστολογειο-ασοματοι- και ο δασκαλος γουσταρει προβοκατσιες και δηθεν ανιερες συμπτωσεις αποψεων, κανεις κλλλικ και πας στην φιλη μας-εμενα με εχει στην μπουκα, απο παρεξηγηση, ισως φταιω- την φοραδα στ'αλωνι, αλλα εσυ εκει μπηχτες για να βραζει το καζανι, η taspa δεν φανηκε, μαλλον σουπερ-μαρκετ θα εχει παει με τον καλο της κυριο-μπιλ και μια και σου αρεσουν οι μπηχτες ευγενικο και παμπονηρο karfoma στο ιστολογιο μιας μαγισσας που μπηκες τι εκανες εντελει, δωσατε λογο, θα εχουμε κουφετα, ειδες ''βλεπουμε'' παντου και μολις μας ''ζορισουνε'' ''ζοριζουμε''. Αυτη την επιβεβαιωση στα σχολια και την αποκρυψη να μπαινουν τα σχολια μετα απο πολυ ωρα τι τα θελεις? Ενταξει δικο σου ειναι το ''μαγαζι'' κανε οτι θελεις, λογοκριτικο karfoma. asta la vista.

karfoma είπε...

@dimitris
Μόνο τον φόβο, φοβάμαι…….για τα άλλα θα σου απαντήσει η taspa μόλις επιστρέψει από του Βερόπουλου!
Και πρόσεχε τα΄αλώνια, γιατί γλιστράνε…..
Τα περί μαγισσών κάνω ότι δεν τ΄άκουσα! (που το ανακάλυψε ο πού..ης)
Καλό βράδυ καπετάνιε!

Ανώνυμος είπε...

Και μετά λένε τις γυναίκες ....κουτσομπόλες.
:)))))))))))))))))))

Kαλημέρα σας :))

karfoma είπε...

@φοράδα στ΄αλώνι
Μύθος, φοράδα μου!
Να ήξερες τι τραβάω.
Με έχει πάρει στο κατόπι και δεν μπορώ να μπω σ΄άλλο ιστολόγιο και να κάνω ένα «σχολιάκι», μου το φυλάει και μου τα χώνει με την πρώτη ευκαιρία.
Εγώ έχω τα΄όνομα και αυτός την χάρη, φοραδίτσα μου!

Unknown είπε...

Με φωναξε κανεις;;;
Τι μαθαινω ξενοπερπατας;;; ε,και νεο παιδι εισαι!!
Αυτος τι δουλεια ειχε εκει;;; το γνωριζει το Κατινακι;;;
Μονο τα 'νυχτοπερπατηματα' να προσεχετε και οι δυο.!!!
@@@@
Οσο για τον σιορ Δημητρακη [ θα το πω δεν αντεχω] μεχρι και τον ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ εχουν φακελλο,ως εχθρο του λαου......
Καλημερα με αγαπη σε ολους σας.
Αααα, δεν ψωνιζω απο τον Βεροπουλο, προτιμω τον ΦΙΛΟ μου τον Βασιλη που λεμε και δυο κουβεντες!!!

α Κενταύρου είπε...

Επ' στόπ που είδατε βρε πατριώτες τη προβοκάτσια?που είπε ο δάσκαλος ότι συμπίπτουν οι απόψεις του ΚΚΕ με του Μητσοτάκη?
Τι λέει το ΚΚΕ ?Ότι η Ευρώπη των μονοπολίων θα συντρίψει τη χώρα,θα την αποβιομηχανίσει,θα την εκμεταλευτεί, κλπ σχετική ανάρτηση έχει ο Δημήτρης,αποτέλεσμα ο λαός της να υποστεί τις συνέπειες.
Τι λέει ο Μητσοτάκης ?Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να ανταπεξέλθει στο σκληρό ανταγωνισμό πρέπει να μειώσει το δημόσιο τομέα ,να δημιουργήσει ευέλικτες μορφές εργασίας,να μειωθεί η φορολογία των επιχειρήσεων για να δημιουργηθούν θέσεις εργασιας και άλλα που ξέρετε καλύτερα από μένα...αν δεν εφαρμοστεί αυτή η πολιτική η χώρα θα χρεοκοπήσει.
Συγκλίνουν στο ότι θα χρεοκοπήσει, αυτό σημαίνει ότι συγκλίνουν στις απόψεις.
Η taspa πιστεύω ότι δεν πήρε θέση γιατί με το γυναικείο της ένστικτο κατάλαβε τι είπα.

dimitris είπε...

ενταξει δασκαλε εκανα λαθος ζητω συγνωμη, αυτη η ριμαδα αποσταση και η ελλειψη τονου φωνης και εναλλαγων της φυσιογνωμιας, δημιουργει ''παρεξηγησεις'' κενταυρος και δασκαλος, οπως στο πηλιο που ειχανε την ''εδρα''τους οι προγονοι σου.

Unknown είπε...

Καλα ΚΕΝΤΑΥΡΕ, Ο ΣΙΟΡ Δημητρακης κανει την τριχα τριχια.
Το προβλημα ειναι πως ειμαστε ηδη χρεωκοπημενοι.
Επι του πιεστηριου[τι ειπα τωρα,ε Δημητρη μου μπιεστηριο.....] οι Δημοι αδυνατουν να εκταμιευσουν χρηματα καθως υπαρχει δεσμευση απο το ΓΛ του Κρατους.
Αν αυτο δεν ειναι σταση πληρωμων τι ειναι;;;
Δημητρηηηηηηηηηηη,το μαθατε εκει κατα Περισσο μερια;;;Σου το λεω εγω που εχω να παιρνω και δεν μου δινουν.
Βλεπω να καταληγουμε στα συσσιτια των Μητροπολεων..................και δεν ταχουμε και καλα..........γι' αυτο σας λεω μη τους εξοργιζετε τους Αγιους Πατερες!!!!!!!!!!!!