Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Εθνικός κουμπαράς για την στήριξη της πατρίδας!

Την δημιουργία ταμείου στήριξης της πατρίδας μέσω εισφορών των απανταχού Ελλήνων πρότεινε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κος Πετσάλνικος στην εκπομπή «πρωινή ενημέρωση» της ΝΕΤ.

Θεωρώ ότι είναι θετικό να δημιουργηθεί ένα Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας με την εθελοντική προσφορά των πολιτών είπε ο κος Πετσάλνικος, διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο φοροφυγάδες υπάρχουν και άνθρωποι με ευαισθησίες και φιλότιμο, οι οποίοι καθημερινά με ρωτούν πώς μπορούν να βοηθήσουν από το υστέρημά τους ή από το περίσσευμά τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν. Είναι επίσης γνωστή η ευαισθησία και η διάθεση προσφοράς των συμπατριωτών μας Ελλήνων της διασποράς.
Ο πρόεδρος της Βουλής διευκρίνισε ότι το Ταμείο αυτό πρέπει να στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά εκ μέρους των πολιτών με σκοπό την μείωση του δημόσιου χρέους.

¨Όλα αυτά κύριε πρόεδρε καλά ακούγονται, και ταμείο στήριξης να κάνουμε, και τηλεμαραθώνιους για την σωτηρία μας να δημιουργήσουμε και δίσκο στην εκκλησία να βγάλουμε και όποια άλλη πρόταση υπάρχει ρίχτε την στο τραπέζι, και εμείς μαζί σας. Εκείνο που δεν μας είπατε είναι τι θα κάνετε με τα λαμόγια που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι, αν θα συλληφθούν- τιμωρηθούν-δημευθούν περιουσίες, διαφορετικά η πρόταση σας θα παραμείνει στα αζήτητα, καθώς ο Ελληνικός λαός δεν πείθετε πλέον με προτάσεις σωτηρίας γιατί πιστεύει ότι τα χρήματα θα καταλήξουν σε τσέπες επιτηδείων για την προσωπική τους «σωτηρία».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε αγαπητέ. Θα κάμωμεν εξεταστική...
Και τότε ο κάθε αρχηγός, απ΄αυτούς που τώρα κόπτονται για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία των ενόχων, θα υπαγορεύσει στα μέλη της επιτροπής του κόμματός του το δικό του πόρισμα, θα επιβάλλει ο καθένας τις δικές του ποινές και το πλήθος, στην επόμενη δημοσκόπηση τις δικές του στα κρυφά... :)))))
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
Η δημοκρατία μας όχι.
Από αρχαιοτάτων χρόνων.
Από τότε μόνο εύποροι άνδρες μπορούσαν να ασχολούνται με την πολιτική, οι δούλοι μόνο ως νούμερα στατιστικά αναφέρονται και φυσικά δεν τους επιτρεπόταν να ψηφίζουν οπουδήποτε ακόμα κι αν η ψηφοφορία αφορούσε ουσιαστικά τη δική τους ζωή και μόνο....

Unknown είπε...

Καλημερα.
Δεν καταννοω τον ποιητη οταν αναφερει ο λαος ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ο λοας πλεον γνωριζει.
Το προβλημα ειναι τι κανει.
Παλι εγω στρατιωτης και κεινοι στα επιτελεια;;;
Βγηκε ο Ρεστης να το παιξει Εθνικος Ευεργετης!!!
Μπορουν να μας πουν ποσα οφειλει σε ΙΚΑ και Εφορια
ιδιαιτερα οταν το 'επιχειρην' του κυριου αυτου στηριζεται σε δωρεαν δημοσιο αγαθο.
ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ το λενε...................δημιουργοντας ταυτοχρονα τους χρυσοκανθαρους αλητες της παραπληροφορησης.
Προσωπικα αρνουμε για μια ακομη φορα να γινω εθνικος ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ.
Απ' ο,τι μπορω να γνωριζω 3 Λεωφορεια του Πατερα μου[ της οικογενειας του] ανεβηκαν στην Αλβανια ,μετα την ανασυγκροτηση πηραν αδεια για μισο Λεωφορειο την στιγμη που με το δανειο των 400εκ. μαρκων του '59 για επενδυσεις του ιδιωτικου τομεα κτισθηκαν τα τζακια οι απογονοι των οποιων μας κυβερνουν μεχρι σημερα.
Η δικη μου γενια κατεθεται χρονια ατοκα τις ασφαλιστικες κρατησεις προκειμενου να στηριζει τους Νεοελληνες Βιομηχανους και σημερα δεν μπορει να εισπραξει. το ΕΦ ΑΠΑΞ.

dimitris είπε...

αντε και τα κοριτσια να πλεξουν και την φανελα του ''απορου ελληνα'', οσο κυκλοφορουν στον δρομο και δεν τους φτυνουμε οπου τους δουμε αυτα και αλλα πολλα θα μας κανουν.

Unknown είπε...

Δεν χρειαζεται,θα ξαναδωσουν δανειο στον Λαναρα,θ' αλλαξει παραγωγη και απο κουβερτες θα φτιαχνει 'τζιγκινα σοβρακα' να φυλαγουμε τον κ....
μας!!!!
Μεγαλη ευκαιρεια για ανακαμψη.

karfoma είπε...

@φοράδα στ΄αλώνι
«εύποροι άνδρες»! μα τι λέτε μανδάμ φοράδα!
Δεν είδατε τας δηλώσεις της Δημητρούλας, χήρας Ανδρέα Παπανδρέου στην Real Life:
«πνίγομαι από τα χρέη» και «κατεβαίνω στην πολιτική», κάτι θα πρέπει να ξέρει η κυρά Δήμητρα!
Τι λες και εσύ;


@taspa
Καλά ρε taspa, εσύ μη δώσεις τον οβολό σου υπέρ πατρίδος, αλλά πλέξε - κατά πρόταση του Δημήτρη - καμιά κάλτσα, θυμάσαι εκείνο τον έρμο τον πρόεδρο της παγκόσμιας τράπεζας που γυρνούσε με τρύπιες, οι δικοί μας είναι σε χειροτέρα κατάσταση, δεν φοράνε καν, και βρωμάν τα ποδάρια τους.
Γι΄αυτό και εσύ, που είσαι υπεύθυνο άτομο, πρόσφερε αυτό το ελάχιστο στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα.
Και σε ότι αφορά το ΕΦΑΠΑΞ θα σου αφαιρεθεί -λόγω της προσφοράς σου - μόνο το πρώτο και το τελευταίο γράμμα, το δε υπόλοιπο θα το εισπράξεις κανονικά.

@dimitris
Καλά εσύ αδελφέ είσαι και πολύ βαθειά νυχτωμένος!
Ποιους να φτύσεις αυτοί δροσίζονται γιατί νομίζουν ότι ψιχαλίζει……αχαχαα αγόρι μου!
Ρε ξέρεις τι είναι να σε παίρνει τηλέφωνο, να τον αποκαλείς μαλ@κ@ και μόλις σε συναντήσει έξω να τρέχει πάνω σου να σε χαιρετίσει, ρε αυτούς αν τους φτύσεις μετά δεν ξεκολλάνε!

dimitris είπε...

ωχ με αγχωσες, ασε που τελευταια σε βλεπω-διαβαζω συνεχεια να βριζεις, κακες παρεες κανεις, με τις δυο κοπελιες πιο πανω, δεν σκεφτεσαι την γιαγια Αντιγονη, τι γνωμη θα σχηματισει για εσενα?

kariatida62 είπε...

'Ωστε έτσι η Δημητρούλα είπε! Απο μικρό και απο τρελλό,μαθαίνεις πάντα την αλήθεια!
Εν προκειμένω όχι τρελλό θεόχαζο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ πως μου διέφυγαν αυτές οι δηλώσεις, πιθανόν από τη συνήθειά μου να μην δίνω βάση στα "θα" είτε τα εκστομίζει η δήμητρα, είτε η βέρα λάμπρου. :)))
Όταν θα κατέβει λοιπόν η δήμητρα αγκαζέ με τη βέρα στην πολιτική θα έχω κι εγώ άποψη.
Μέχρι τότε το μοναδικό πραγματικό κι όχι υποθετικό γεγονός, είναι ότι προϋπόθεση για να αποκτήσεις καημό για τα προβλήματα των άλλων, θα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να έχεις λύσει τα βασικά δικά σου.

karfoma είπε...

@dimitris
Θα φροντίσω για την λείανση των χαρακτηρισμών μου, ώστε να μην αγχώνω αγαπητούς φίλους!
kariatida62
κάτι έμαθε κι΄αυτή με τις «παρέες» που έκανε!
Χαζή – χαζή Καρυάτις μου, αλλά κάποτε αυτή ρύθμιζε την πολιτική μας ζωή, και κάτι τότε μεγαλοσχήμονες υπουργοί, τεμενάδες ποιούσαν εις την βασιλεία της!
@φοράδα στ΄αλώνι
Αγαπητή μου Φορβάς, ποσώς με απασχολεί αν το δίδυμο Δήμητρα – Βέρα θα κατέλθει στην εκλογική αρένα, αλλά προφανώς η άφραγκη – κατά δήλωση της – πρώην Πρωτοδεύτερη κυρία κάτι θα γνωρίζει περί του τρόπου τονώσεως των οικονομικών της, και γι΄αυτό συμπεραίνω ότι η επιθυμία για κάθοδο στην πολιτική είναι η επίλυση μέσω αυτής,(της πολιτικής) των βασικών(οικονομικών) της προβλημάτων!
Ξέρω, θα μου πεις στις οπλές μου, αλλά σήμερα δεν εισέρχονται οι εύποροι
στην πολιτική, αλλά οι εξερχόμενοι είναι εύποροι!