Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ

Εντός της ημέρας πρόκειται να φτάσουν από τη Νάξο τα 500 εμβόλια που περίμεναν εδώ και καιρό οι κάτοικοι της Αμοργού. Παράλληλα, είτε από σήμερα είτε από την Κυριακή το βράδυ κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψη Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) θα παραμείνει επί τριήμερο στο νησί, προκειμένου να προχωρήσει στον εμβολιασμό του πληθυσμού και να παρακολουθήσει τυχόν επιπλοκές...
 Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της αυτοδιοίκησης gr η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έδωσε εντολή στους υπέυθυνους του ΚΕΕΛΠΝΟ να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες προκειμένου να εμβολιαστεί ο πληθυσμός του νησιού.
«Επικοινώνησαν μαζί μου σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα οι κυρίες Τσαγκάρη και Μηλιώνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ και μου είπαν ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) φθάνουν τα 500 εμβόλια που είχαμε ζητήσει και ακολουθεί και κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου εξειδικευμένοι γιατροί να εμβολιάσουν τον πληθυσμό», λέει στην αυτοδιοίκηση gr o δήμαρχος της Αμοργού Αντώνης Φωστιέρης. Εκφράζει μάλιστα τις ευχαριστίες του στην αυτοδιοίκηση για την παρέμβαση της προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: