Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Μια φράση που άφησε ερωτηματικά!


Το σύνθημα των πιτσιρικάδων των Εξαρχείων « εσείς μιλάτε για βιτρίνες και εμείς μιλάμε για ζωές» κυριάρχησε πέρσι τον Δεκέμβρη και θα κυριαρχήσει και φέτος.


Το είπε μεταξύ πολλών άλλων σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργο Αλεξάτος, κάτοικος Εξαρχείων και μέλος του Συντονιστικού της ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α (Ενωτική Αντικαπιταλιστική Αριστερά), στην εκπομπή της ΝΕΤ ΄ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ΄ του Σεραφείμ Φυντανίδη.

Και αναρωτιέμαι που γνωρίζει ο κος Αλεξάτος ότι το παραπάνω σύνθημα θα κυριαρχήσει και φέτος, του το είπαν οι πιτσιρικάδες…. ή γνωρίζει κάτι παραπάνω..?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αναρωτιεται ο συντακτης του σχετικου σχολιου, απο που μπορει να ξερει ο Γιωργος Αλεξατος πως το συνθημα θα κυριαρχησει και φετος, δεν εχει παρα να κυκλοφορησει στα Εξαρχεια ή εστω να μιλησει με τα παιδια που πραγματι βαζουν τις ανθρωπινες ζωες παραπανω απο τις βιτρινες στην κλιμακα αξιων. Μαλλον ο συντακτης του σχολιου ειναι πολυ απομακρυσμενος απο πραγματικοτητες που σχολιαζει. Αλλιως θα ηξερε, επισης, πως η ΕΝΑΝΤΙΑ δεν υπαρχει πια και εχει ενταχθει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

karfoma είπε...

Το karfoma είναι ΕΝΑΝΤΙΑ σε κάθε ΑΝΤΑΡΣΙΑ που της συνέπειες πληρώνουν αθώοι και ανυπεράσπιστοι πολίτες.
Σαφώς φίλε αναγνώστη δεν πιστεύω ότι όλες οι βιτρίνες της Αθήνας αξίζουν όσο μία ανθρώπινη ζωή, αλλά ο τρόπος αυτής της επαναστατικής έκφρασης που στρέφει την πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών απέναντι στην νεολαία, δεν είναι νομίζω ο ενδεδειγμένος και αναρωτιέμαι ποιος την οδηγεί σε αδιέξοδα μονοπάτια!
Με χαρά δέχτηκα το σχόλιο σου γιατί πιστεύω στο διάλογο και από αυτόν μπορούμε να βγούμε σοφότεροι, αρκεί να το θέλουμε.