Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Στη Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο διορισμός Τσακίρη στην ΕΒΖ

απο  infoserres.gr

Διχάζει τη Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο διορισμός της Μαρίας Τσακίρη στο Δ.Σ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Όπως αποκαλύπτει το ιnfoserres.gr, Το θέμα αναμένεται να τεθεί κατά τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου, το απόγευμα της Τετάρτης (25/11), από μέλη της Ν.Ε που διαφωνούν με τον διορισμό της κυρίας Τσακίρη στην ΕΒΖ, κυρίως λόγω της ιδιότητας που κατέχει ως μέλος του οργάνου.

“Δεν μπορεί από τη μία ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να μιλάει.....
 για αξιοκρατία στην κάλυψη θέσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να ζητάει απ΄ όσους ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν φόρμες και βιογραφικά και από την άλλη να διορίζεται από το “παράθυρο” μέλος Ν.Ε του κόμματος, επειδή είναι ευνοούμενη ενός συγκεκριμένου βουλευτή” δήλωσε στο infoserres.gr, μέλος του οργάνου που αναμένεται να τοποθετηθεί επί του θέματος κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης.
Οι βολές στρέφονται κατά του υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μάρκου Μπόλαρη, αφού στον ίδιο “χρεώνουν” τον διορισμό της κυρίας Τσακίρη στην ΕΒΖ. Πληροφορίες από τα πολιτικά γραφεία των υπολοίπων δύο Σερραίων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κάνουν λόγο για “ενόχληση” τόσο του Στάθη Κουτμερίδη όσο και του Μιχάλη Τζελέπη που θεωρούν πως ο Σερραίος υφυπουργός επιχειρεί “συνολική καπέλωση” στον διορισμό θέσεων στον δημόσιο τομέα, από πρόσωπα που τον στήριξαν στις τελευταίες εκλογές ή ανήκουν στο στενό του περιβάλλον.
Πάντως αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του συνδικαλιστή και γραμματέα της Δημοτικής Επιτροπής Σερρών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Νίκου Στεργίου, που υποστήριξε την τοποθέτηση της Μαρίας Τσακίρη στο Δ.Σ της ΕΒΖ. “Προφανώς επιδιώκει να διοριστεί και ο ίδιος προϊστάμενος στον ΟΤΕ Σερρών” σχολίασε το μέλος της Ν.Ε το κόμματος στο infoserres.gr.
Χαρακτηριστικός και ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ” που ανήκει στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. “Να του δείξουν το δρόμο” εννοώντας τον κ.Στεργίου.


Είναι αληθινά τα παραπάνω κύριε Μπόλαρη? Αν ναι, σας προτείνω να κατέβετε από το τραίνο πριν αναπτύξει ταχύτητα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: