Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ο κος Παντούλας για το θέμα ΔΟΑΤΑΠ!

Αντιγράφω από press-gr


Σημαντικές παρενέργειες είχε η αποκάλυψη του Press-gr για τη μήνυση που υποβλήθηκε, για "απόπειρα βιαιοπραγίας" κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Παντούλα.
Κατ' αρχάς, ο βουλευτής φέρεται να ενημερώθηκε από το Press-gr για την υποβολή μήνυσης σε βάρος του. Και έμεινε εμβρόντητος διότι όπως τονίζει καμία τέτοια απόπειρα βιαιοπραγίας δεν έγινε από πλευράς του...
Ο κ. Παντούλας επιβεβαιώνει ότι πήγε την περασμένη Τετάρτη στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ για το θέμα όχι ανιψιού του αλλά ενός νέου (του Ιωάννη Δολιώτη) από την εκλογική του περιφέρεια, τα Ιωάννινα, και ότι μίλησε πολύ αυστηρά στην υπάλληλο Μαρία Λαϊνά, η οποία...
είναι γραμματέας του προέδρου του Οργανισμού Αριστοτέλη Χαραλαμπάκη, όταν διαπίστωσε ότι τον κορόιδευε και δεν του έλεγε την αλήθεια. Και συγκεκριμένα ενώ είχε ολοκληρωθεί, ύστερα από πολύμηνη καθυστέρηση, η διαδικασία των υπογραφών από τους καθηγητές για την αναγνώριση του πτυχίου, εκείνη του είπε το αντίθετο και δεν τον άφησε ούτε να μιλήσει με την αρμόδια, την κ. Νικολοπούλου, που χειριζόταν το θέμα.
Ο βουλευτής φέρεται να είπε ότι "η συμπεριφορά σας είναι αισχρή και απαράδεκτη. Αν συμπεριφέρεστε έτσι σε έναν βουλευτή, καταλαβαίνω πώς θα αντιμετωπίζετε τον κόσμο. Γι' αυτό και ο κόσμος βρίζει...".
Επίσης, ο Μ. Παντούλας τους είπε ότι θα ενημέρωνε την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου για την κατάσταση που επικρατεί στον ΔΟΑΤΑΠ, έχοντας στο μεταξύ ανά χείρας και το αντίγραφο από τον εκτυπωτή του υπολογιστή με τα στοιχεία που τον ενδιέφεραν για τον υποψήφιο.
Πάντως, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά από τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΤΑΠ έστειλαν κείμενο με καταγγελία κατά του βουλευτή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη.
Η τρίτη εξέλιξη γύρω από το θέμα είναι ότι η καθηγήτρια Κωνσταντίνα Νικήτα, μέλος του ΔΣ του Οργανισμού, η οποία αρχικώς είχε καταθέσει ότι εστράφη και εναντίον της στη διάρκεια του συμβάντος ο βουλευτής, ανακάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ισχυρισμό της αυτό.

εμένα μήπως κάτι μου βρωμάει?......θα δείξει !
έχουμε ακούσει για προβλήματα στο ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ…… θα περιμένουμε την συνέχεια για να μην προδικάζουμε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: