Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ξαναχτύπησε ο Μίχαλος


Να κι΄ο Μίχαλος που ξαναχτύπησε! καιρό είχαμε να τον ακούσουμε!

Τι; ποιός είναι ο Μίχαλος!
Μα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ! Και να τι μας είπε -όχι σε εμάς - μέσω του ΑΝΤ1, επανέλαβε την πρότασή του για μείωση της δημόσιας σπατάλης και μειώσεις στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων, διότι η Ελλάδα απασχολεί μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων όπως είπε.
Ε και! Επειδή έχει μεγάλο αριθμό υπαλλήλων κύριε Μίχαλε πρέπει να μειώσουμε το μισθό τους μπάς και πεθάνουν από την πείνα και μειωθεί ο αριθμός τους;
Που σε βρήκαμε ρε μεγάλε, πέντε ξυλιές στον κώλο του αλλουνού δεν σε πονάνε καθόλου εσένα, κάτι σαν και σένα άκουγε και η Νέα Δημοκρατία και τα έκανε σκατά και τρέχουμε και δεν φτάνουμε, και όχι μόνο αυτό, θέλεις και συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων για να βγούμε από την οικονομική κρίση.
Άλλως Μητσοτάκης μας προέκυψε!
Εσύ κύριε Μίχαλε όταν ένας ανταγωνιστής σου τα κάνει μπάχαλο στην επιχείρηση του, ζητάς την βοήθεια του για να εξυγιάνεις την δική σου ;

καρφολόγος

5 σχόλια:

D είπε...

ΑΛΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΜΙΧΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ Η''ΕΘΝΙΚΗ''ΟΜΑΔΑ ''ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!ΜΕ ''ΚΟΟΥΤΣ''''ΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΟ''.ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΥΓΕΣ,,,,ΚΑΙ,,,,,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!

Unknown είπε...

O λαος φταιει,και οχι ο Γιαλος,γιατι αν ειχαμε Ιστορικη μνυμη θα ξεραμε ποιος ειναι ο Μιχαλος και οι Εργατοπατερες θα επρεπε να μη καθονται στο ιδιο Τραπεζι μαζι του.

karfoma είπε...

Ο γυαλός είναι στραβός σύντροφε! Γίναμε ευρωπαίοι, και σύμφωνα με τον Χάρρυ Κλύνν, εμείς βάλαμε το εύρος και αυτοί τα πέοι …….Οψόμεθα εις Φιλίππους.

dimitris είπε...

ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ?Η ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ''ΚΑΝΑΠΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ?ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ''ΕΝΤΟΝΕΣ''ΕΙΚΟΝΕΣ-ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ-ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΕΝ ΖΩΗ ''ΕΔΩΣΕ''ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΙΣΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΓΙΝΕ''ΤΙΜΗΤΙΚΑ''ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ[ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΗΘΩ!].''ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ''ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

karfoma είπε...

Λαλήσωμεν, λαλήσωμεν — σιγή δεν μας αρμόζει
αφού εις το ομοίωμα επλάσθημεν του Λόγου.
Λαλήσωμεν, λαλήσωμεν — αφού λαλεί εντός μας
η θεία σκέψις, της ψυχής άυλος ομιλία.