Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Θύελλες

του Δημήτρη Δανίκα
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. Γιατί εσείς, όλοι εμείς, ανοίξαμε μια δυσθεώρητη τρύπα εργασίας. Κι έτσι κατέφθασαν Ρουμάνοι, Πακιστανοί, Αλβανοί. Όλα αυτά τα «μιάσματα» να κάνουν τις δουλειές που όλοι εμείς αποφεύγουμε να κάνουμε, γιατί γουστάρουμε αραχτοί στο Δημόσιο να τεμπελιάζουμε.
Δεύτερη η Αριστερά, λοιπόν. Γιατί εσείς, όλοι εμείς, ενθαρρύνουμε κάθε κινητοποίηση αγροτική. Έτσι για μια εικονική επαναστατική γυμναστική. Και έτσι συνεισφέραμε στην καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα και κυρίως στη μετάλλαξη μιας κοινωνίας που επί το πλείστον βολεύεται με τις επιδοτήσεις, την κρατική επαιτεία και την καφενόβια αγροτική ανησυχία. Αλλά πάνω απ΄ όλα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια η κομματική πελατεία παρέλυσε τη δημιουργία. Γιατί φορτώσατε το Δημόσιο, αχρηστεύσατε τον ανθρώπινο παράγοντα και σκηνοθετήσατε μια ευημερία αντάξια με την πιο χαζή, πλαστική αμερικανική ταινία. Ο καθένας με το μερίδιο της ευθύνης του. Ανέμους σπείραμε. Θύελλες θα θερίσουμε!

1 σχόλιο:

dimitris είπε...

ΑΝΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ Η ΠΟΛΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΟΝ ''ΕΦΑΓΕ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ,ΚΑΦΕΝΟΒΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΑΜ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΘΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΝΤΥΝΕΙΣ, ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.