Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Μόνο υποσχέσεις για τη μεταφορά του ειδικου φρουρου που τραυματίστηκε στα Ζωνιανα απο Αθήνα σε Θεσσαλονίκη!


Να μεταφερθεί ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε στα Ζωνιανά πριν 2 χρόνια και βίσκεται σε κώμμα απο το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας στα 414 της Θεσσαλονίκης ζητούν οι γονείς του! Ο λόγος είναι απλά πως οιγονείς του που ζούνε στην Κοζάνη έχουν εξαντληθεί από την απόσταση! Θέλουμε να είμαστε δίπλα στο παιδί μας! Μεχρι τώρα ειτε στρατιωτικοί είτε πολιτικοι και υπουργοι εχουνε μεινει μονο στα ΘΑ!!!! τόνισε ο πατέρας του!
Δε ζητάμε οικονομική βοήθεια παρά μονο τη μεταφορά στη θεσσαλονίκη! Ας γίνει ότι θέλει ο Θεος! Το παιδί μας είναι στα χέρια Του

news24

7 σχόλια:

dimitris είπε...

ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ[ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΙΟΥ-ΠΑΙΔΙΟΥ]ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ''ΑΥΡΙΟ''ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΒΟΥΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ[ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ].ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ''ΜΠΩ''ΣΤΟ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ''ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ''ΠΑΙΔΙ''ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ,ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΣΕ ΜΗ ΖΥΓΙΖΩ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ''ΑΤΟΜΟΥ'' ΕΙΝΑΙ Ο ''ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ'' ''ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ''ΦΑΣΙΣΤΑΣ'' ΠΟΥ ''ΤΣΑΚΙΖΕΙ''''ΚΟΚΚΑΛΑ''.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ''ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ''ΑΛΛΑ''ΠΑΙΔΙΑ''ΠΟΥ ΤΑ''ΠΗΡΑΝ''ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ[ΚΑΛΤΕΖΑΣ,ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ].ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΝ ΔΕΝ''ΜΠΟΡΕΙ''ΑΣ''ΑΝΑΛΑΒΕΙ''Ο ''ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ''ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Ο GEORGE PAPANDREOU ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ''ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ''! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΤΟΝ ''ΑΠΟΣΤΑΤΗ''ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ Ο ΓΕΡΟ-ΚΑΝΤΕΜΟΑΠΟΣΤΑΤΗΣ= ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ.ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ .ΟΙ''ΑΛΛΟΙ''ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ.

karfoma είπε...

Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει αυτό το ελάχιστο που ζητά η οικογένεια του Στάθη Λαζαρίδη, όσο για τον πόνο είναι ο ίδιος για όλους τους γονείς, και σαν γονέας και εγώ, σωπαίνω σαν υπέρτατη έκφραση πόνου!

Unknown είπε...

Παιδια καλησπερα.
Το προβλημα οφειλει να το λυσει ο Προστασιας του Πολιτη!!!!
Αυτα αναφερω και στη δικη μου αναρτηση.
Θυμασθε εκεινο το ποιηματακι του Πολεμη που αναρωτιοταν τι ειναι η Πατριδα μα;!!!!
Ε,αυτα τα σ@@@@@τα ειναι!!!!
Το παιδι δεν ειναι VIP Ρουβας!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μας εκπροσωπησε δα και στην Παγκοσμια της Πασαρελλας.
@@ Εσυ Δημητρακη που ααξιεις να μας ααντησεις στα σχολια.....''ΕΙΑΜΕ'' Αοστασεις στις λεξεις!!Μη γκαβωθουμε και τελειως.

karfoma είπε...

Τούγραψα taspa να μην γράφει με κεφαλαία, γιατί νοιώθω ότι φωνάζει και με σκιάζει! Αλλά αν δεν μπορεί ας τηρεί τουλάχιστο τις αποστάσεις, τον συγχωράω γιατί τον χρειάζομαι.

dimitris είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΑΚΗ''@@@@##%%%^%%@^%@%^$^%#&^#&ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ''ΣΤΡΑΒΑΔΙ''ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ? ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ''ΝΕΟΚΟΠΟ''ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ''Ο ΚΥΡΙΟΣ''ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ 3 ΟΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο @#$$@%#^^$#@ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ''ΠΕΣΑΝΕ''ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ Η ''ΦΙΛΗ ΜΟΥ''Η ΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ΜΟΥ ''ΕΒΑΛΕ''ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΞΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΓΑΡ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ @@#$#$$$%^%^%ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

karfoma είπε...

Συνέχισε Δημήτρη δυναμικά εμείς μαζί σου! και αν σε χόλωσαν τα σχόλια μου για την γραφή, τα παίρνω πίσω.

Unknown είπε...

Ασε μας που σε πειραξε το ....ακη.
Οταν σε χαρακτηρησα Δημητρο δεν ααντησες !!!!
Εσυ μας αποκαλλεις ψυχρους επειδη δεν ανεβαζουμε φωτογραφιες,σου απαντησα τον λογο αλλα δεν μπηκες στον κοπο ν'απαντησης........ακη!!!!!!